HORGÁSZAROMÁK
A horgászaromákról
Akárcsak más területeken, a horgászat sikeréhez is elengedhetetlen a csalik és etetőszerek megfelelő aromatizálása. A horgászaromák szerepét nem szabad alábecsülni, hiszen különösen az erősen horgászott vizeken sikerünk kulcsa lehet egy különleges aromával ízesített csali. A jó aroma lényege, hogy hatására a horgon lévő csali még figyelemfelkeltőbbé és még fogósabbá váljon, illetve hogy biztos utat mutasson a halaknak az etetésre. Az aromák főzésállóak, tehát a belőlük készített bojli a főzés során sem veszíti el ízanyagát. Az étvágygerjesztő hatású aroma tehát titkos fegyver az etetőanyagba vagy a csaliba keverve, mellyel meghökkentő mértékben fokozhatjuk, akár a többszörösére is növelhetjük etetőanyagunk vagy csalink hatásfokát – ami különösen előnyös lehet, ha gyors sikert szeretnénk elérni.
A jól megválasztott aroma lehetővé teszi a szelektív horgászatot, így kínálatunkban speciálisan pontyra, keszegre és további halfajtákra kifejlesztett aromák találhatók. Édes, büdös és gyümölcsízű folyadék- és poraromáink bojlikhoz, pelletekhez és magvakhoz is kiválóan felhasználhatók.
Terméklista
Áfonya |
Ananász |
Aszalt szilva |
Burbon Vanília |
Cappuccino |
Chili |
Csokoládé |
Eper |
Hal |
Kagyló |
Karamell |
Kukorica |
Linzer |
Lucerna |
Málna |
Mandula |
Mangó |
Meggy |
Méz |
Mogyoró |
Nád-Sás |
Octopus |
Panettone |
Pisztácia |
Puncs |
Rák |
Sajt |
Scopex |
Szilva |
Tejcsokoládé |
Tejszín |
Törköly |
Tutti Frutti |
Tűzőszúnyog |
Vanília |
Vanília Takarmány |
Vanília Vattacukor |
Vaníliás cukor |