TERMÉKEK

Édes- és szeszipari aromák

Mint oly sok más területen, az aromatizálás étkezésünkben és italfogyasztásunkban is kulcsszereppel bír. Legyen szó édes- vagy szeszipari termékekről, helyi, tradicionális vagy szezonális ízekről, nálunk széleskörű kínálatból válogathat. A terméklistánkban megtalálható aromákon túl egyéni igények esetén is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Jól tudjuk, hogy a versenyhelyzet az édes- és a szeszipar területén különösen kiélezett, ezért a Ön elképzeléseivel összhangban mindenkor igyekszünk kielégíteni a folyamatosan növekvő és változó fogyasztói igényeket. Kulcsszavaink a professzionális minőség, változatos ízek és technológiák, és a rugalmas kiszolgálás.

Fektesse belénk a bizalmát, és engedje, hogy új, mégis autentikus ízeket hozhassunk létre az Ön kérésének megfelelően! A mi aromáinkat alkalmazva az Ön termékei hosszan tartó, autentikus és egyedi ízt kapnak, és így sikerrel szállhatnak be a piaci versenybe.

Húsipari aromák

Számos más területhez hasonlóan a húsiparban is egyre nagyobb teret nyer az aromák alkalmazása. Az élelmiszerek feldolgozásuk, tartósításuk közben sokat veszítenek ízükből, ilyenkor van szükség az aromákra. Legyen szó hagyományos, egyedi vagy szezonális ízekről, nálunk széleskörű kínálatból válogathat.

Az Ön elképzeléseivel összhangban mindenkor igyekszünk kielégíteni a folyamatosan növekvő és változó fogyasztói igényeket. Kulcsszavaink a professzionális minőség, változatos ízek és technológiák, és a rugalmas kiszolgálás.

Kínálatunkban marha, sertés, csirke, sonka, szalonna, füst, fokhagyma (friss és sült), vöröshagyma (friss és sült), feketebors, szerecsendió, koriander aromák egyaránt szerepelnek. A terméklistánkban megtalálható aromákon túl egyéni igények esetén is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Termékeinket vizes emulziós, olajos, szórható száraz és por alapban is forgalmazzuk.

Takarmányaromák

Mind a haszonállatok, mind a házi kedvencek táplálékfelvételében kulcsszereppel bír a takarmány aromatizálása. Használatukkal sikeresen fokozható az étvágy, elősegíthető az emésztés, elkerülhető a takarmányuntság, korábbi leválasztás érhető el és lerövidül a hizlalási idő. Egyes aromák antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással is bírnak.

Kellemes illat- és ízhatású kiegészítők nagy választékával szolgálunk a legkülönbözőbb házi- és haszonállatok – sertések, kérődzők, szárnyasok – takarmányozásához; aromáink keverhetők indító és nevelő tápba, továbbá késztápba és kiegészítőkbe, gyógyhatású tápokba és koncentrátumokba. Kínálatunk a takarmányozásban alkalmazható aromák széles skáláját öleli fel, de egyéni igények esetén is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Horgászaromák

Akárcsak más területeken, a horgászat sikeréhez is elengedhetetlen a csalik és etetőszerek megfelelő aromatizálása. A horgászaromák szerepét nem szabad alábecsülni, hiszen különösen az erősen horgászott vizeken sikerünk kulcsa lehet egy különleges aromával ízesített csali. A jó aroma lényege, hogy hatására a horgon lévő csali még figyelemfelkeltőbbé és még fogósabbá váljon, illetve hogy biztos utat mutasson a halaknak az etetésre. Az aromák főzésállóak, tehát a belőlük készített bojli a főzés során sem veszíti el ízanyagát. Az étvágygerjesztő hatású aroma tehát titkos fegyver az etetőanyagba vagy a csaliba keverve, mellyel meghökkentő mértékben fokozhatjuk, akár a többszörösére is növelhetjük etetőanyagunk vagy csalink hatásfokát – ami különösen előnyös lehet, ha gyors sikert szeretnénk elérni.

A jól megválasztott aroma lehetővé teszi a szelektív horgászatot, így kínálatunkban speciálisan pontyra, keszegre és további halfajtákra kifejlesztett aromák találhatók. Édes, büdös és gyümölcsízű folyadék- és poraromáink bojlikhoz, pelletekhez és magvakhoz is kiválóan felhasználhatók.

Illóolajok

Az illóolajok illékony vegyületeket tartalmazó tömény folyadékok. Illóolajos növényekből vonják ki őket, így 100%-osan a természetből származnak. Mivel az illóolajok a növény valódi esszenciáját tartalmazzák, ezért csak kis mennyiséget kell belőlük használni. Nem szabad összetéveszteni őket a parfümolajokkal, mivel ez utóbbi anyagokat mesterségesen állítják elő, ezért terápiás hatásuk nincs. Felhasználási területük igen széleskörű, így többek közt az emberi táplálkozásban is nélkülözhetetlen szereppel bírnak. Azon túl, hogy megízesítik élelmiszereinket, egészségesebbé is tesznek bennünket, hiszen az emésztésre és sok egyéb életfolyamatra is kedvező befolyást gyakorolnak.

Cégünk a legkülönfélébb illóolajok széles választékát nyújtja (többek közt: bors, kömény, szegfűszeg, ánizs, kakukkfű), de ezen túl az egyedi igényekhez is rugalmasan tudunk alkalmazkodni.

Színezékek

Az életünket mi magunk tesszük színesebbé – és olykor így kell tennünk ételeinkkel is.

Ha jó minőségű színezékre van szüksége, bennünket bármikor nyugodtan felkereshet, hiszen termékeink színvonala igazol minket. Cégünk a színezékek széles palettáját vonultatja fel a teljes színspektrumon belül: sok szín, számtalan árnyalat és egyenletesen magas minőség a kulcsszavaink. A különleges feldolgozási mechanizmusoknak köszönhetően egyedi színváltozatokat is képesek vagyunk előállítani. Fontosnak tarjuk, hogy kínálatunkban természetes színezékek is szerepelnek.

A terméklistánkban megtalálható színezékeken túl egyéni igények esetén is ügyfeleink rendelkezésére állunk: bármilyen kéréssel forduljon is hozzánk, igyekszünk mindenre megoldást találni.